Anne Halme, psykologi

Olen Anne Halme, psykologi

Psykologina tuen sinua ja perhettäsi arjen haasteissa, yllättävissä elämänkriiseissä ja muissa henkistä hyvinvointia kuormittavissa tilanteissa. Vastaanottoni sijaitsee Helsingin luonnonkauniissa Laajasalossa.

Ajattelen, että mielenterveydestä ja jaksamisesta kannattaa huolehtia samalla tavoin kuin fyysisestä terveydestä – ennaltaehkäisten ja ajoissa puuttuen. Aluksi ehkä mitättömiltäkin vaikuttavat pulmat on viisasta ratkaista hyvissä ajoin, ennen kuin ne ehtivät paisua pitkäkestoisiksi ongelmiksi.

Uskon joustavuuteen. Jos haluat tavata etäyhteydellä tai juoksulenkillä, toimitaan niin. Voin tulla mukaasi sinne, missä tarvitsette tukea, esimerkiksi lapsesi päiväkotiin tai kouluun. Kerro toiveistasi.

Autan sinua kulkemaan kohti tasapainoista perhe-elämää!

Ota yhteyttä
Anne Halme, psykologi Helsingissä
Psykologi Anne Halme

Koulutukseni ja osaamiseni

Koulutukseni ja osaamiseni

Olen koulutukseltani psykologian ja kauppatieteiden maisteri. Olen laillistettu psykologi, rekisteröintinumeroni on 00906610761. Löydät minut Valviran rekisteristä nimellä Annemari Halme.

Työskentelen lasten, nuorten ja heidän vanhempiensa kanssa. Työkenttääni ovat kaikenlaiset perhettä kohtaavat haasteet. Ne voivat liittyä lapsiin ja heidän kehitykseensä, käyttäytymiseensä tai tunne-elämäänsä, joista vanhemmalla on huoli. Vanhemmilla voi olla monenlaisia haasteita joko vanhemmuudessa, parisuhteessa tai vaikkapa erotilanteessa.

Työssäni olen sitoutunut sukupuolen ja seksuaalisuuden monimuotoisuuden kunnioittamiseen. Haluan tukea kaikkien oikeutta ilmaista sukupuoltaan ja seksuaalisuuttaan ainutkertaisesti. Moninaisuuden hyväksyminen vahvistaa terveyttä.

Erityisosaamisalueeni on oikeuspsykologia. Oikeuspsykologian tietoja voi soveltaa lastensuojelussa, huoltoriidoissa, eroissa sekä riitojen sovittelussa. Minulla on myös 15 vuoden kokemus yrityselämästä ja organisaatioista.

Ota yhteyttä!

Jo yksi kerta auttaa, sillä puhuminen helpottaa!

Jo se, että saat kerrotuksi tilanteestasi ammattilaiselle rauhassa ja perusteellisesti, auttaa tutkitusti, sillä samalla jäsennät ja sanoitat tapahtumia sekä tuntemuksiasi.

Autan sinua kulkemaan kohti hallinnan tunnetta
ja tasapainoista elämää!

Ota yhteyttä!